maczkoadam.hu

Ne a gyerek előtt! - Maczkó Ádám önálló stand up estje (Szentendre)

„Ne a gyerek előtt!” , - megszámolni sem tudom, hogy hányszor hallottam ezt a mondatot, amikor gyerekkoromban egy társaságban olyan témára terelődött a szó, amiről úgy gondolták a szüleim, hogy jobb, ha még nem tudok.

Természeténél fogva ez egy olyan mondat, ami mindig későn hangzik el, és miközben anya magához húzott befogta a fülemet és befejezte ezt a mondatot, már szembejött vele az én kérdésem: „Anya mi az a szex?”

Azt gondoltam, hogy 35 éves koromra majd én leszek az aki, az ilyen szitukban majd csendre inti a barátait, és aki a „Ne gyerek előtt” mondattal pajzsot tart gyermeke hallójáratai elé, hogy megvédje őt a „felnőtt dolgoktól”, de az élet mást forgatókönyvet írt…

35 éves koromra nem lettem apa, sőt én lettem az, akit a barátai csendre intenek ezzel a mondattal…

Ez az előadás nem a gyereknevelésről szól, nem ad választ arra a kérdésre, hogy „mit ne csináljak a gyerek előtt?”, ez az est egy safespace, ahol egy felnőtt férfi kiönti a lelkét felnőtt társainak.

A Showder Klub humoristája a tőle megszokott öniróniával fűszerezve teszi fel jelenünk nagy kérdéseit, melyekre a néző a válaszokat nem biztos, hogy ebben az előadásban fogja megtalálni. A „Ne a gyerek előtt” egy olyan görbetükör, amibe belenézve könnyen magunkra ismerhetünk, nevethetünk vagy ráncolhatjuk a homlokunkat. Kiváló szórakozás majdnem az egész családnak…

ELŐADÁS FONTOS INFORMÁCIÓI:

Kapunyitás: 17:30

Helyfoglalás: érkezési sorrendben

Online jegyvásárláshoz NEM KÖTELEZŐ regisztrálni! Legközelebbi vásárlást megkönnyíti az oldalon, de meg tudod vásárolni jegyedet lejjebb görgetve a "Fizetés vendégként" opcióra kattintva is.

Helyszíni jegyvásárlás az elővételben megváltott jegyek számától függően lehetséges!

Belépőjegy a helyszínen az előadás napján: 4.490,-Ft
Hallgatói/diák belépőjegy a helyszínen az előadás napján: 3.490,-Ft

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek Impresszum ÁSZF